صفحه اصلی پرسش و پاسخ پشتیبانی تماس با ما
صفحه نخست  » اقدام پژوهی  »  اقدام پژوهی چگونه به کمک مدیریت تماشای تلویزیون کیفیت آموزشی دانش آموزان را بالا ببرم

اقدام پژوهی چگونه به کمک مدیریت تماشای تلویزیون کیفیت آموزشی دانش آموزان را بالا ببرم

دانلود اقدام پژوهی چگونه به کمک مدیریت تماشای تلویزیون کیفیت آموزشی دانش آموزان را بالا ببرم
چکیده
در مدارسی که اصول بهداشتی رعایت می شود ( مدارس سالم ) دانش آموزان نه تنها توانایی بیشتری برای یادگیری دروس خود دارند، بلکه مطالب بهداشتی ای می آموزند که در تمام عمر به آنها کمک می کند تا از بیماریهای قلبی، صدمات مغزی و یا حتی سرطان پیشگیری کنند.آموزش صحیح بهداشت در مدارس توسط معلمان دوره دیده باعث افزایش دانش آموزان درارتباط باارتقاءسطح سلامت وپیشگیری بیماریهادسترسی به اطلاعات صحیح بهداشتی،محصولات سرویسهای بهداشتی،رفتارسالم، وانایی برقراری ارتباط با دیگران،افزایش توانایی تصمیم گیری و تعیین هدف در زندگی می گردد. امروزه برای سنجش وضیعت سلامت و بهداشت جامعه، به وضیت عملکرد بهداشتی افراد بهای بیشتری داده می شود تا تکنولوژی و سرویسهای پزشکی که در آن جامعه ارائه می گرددو تحقیقات نشان داده است که آموزش بهداشت درمدارس می تواندنقش بسزایی در این رابطه داشته باشد.به همین دلیل آموزش بهداشت در مدارس یکی از اولویتهای اصلی در برنامه های بهداشت کودکان و جامعه می باشد.این حق تمامی دانش آموزان است که درمحیطی امن و سالم به آموختن بپردازند و برنامه پیشگیری از صدمات و جراحات ناخواسته جهت کمک به این مهم طراحی و اجرا می شود.

مقدمه
با فرارسیدن سال تحصیلی جدید احتمال ابتلا به بیماری‌های واگیردار ناشی از حضور دانش‌آموزان در کنار هم در مدارس افزایش می یابد . از همین رو مسئولان بهداشتی و مسئولان مدارس باید تأکید بسیار زیادی بر شست و شوی دست دانش‌آموزان به‌ ویژه هنگام خروج آنها ازدستشویی داشته باشند وآموزش‌های صحیح شستن دست به دانش‌آموزان نیز مدنظرقرارگیردعلاوه براین ها،والدین بایدبه فرزندان دانش‌آموزخود بیاموزند که قوانین مدرسه را بشناسند و به آن احترام بگذارند. وسایل شخصی مانندلیوان ودستمال راهر روز به همراه خود به مدرسه ببرند، برای نوشیدن آب در مدرسه ا لیوان خوداستفاده کنندبرای بهداشت فردی خود اهمیت قائل شوند و حداقل دو بار در هفته استحمام کنند، موهای خود را مرتب نگه دارند، جوراب‌های خودرا مرتب بشویند و با ظاهری آراسته به مدرسه بروند، به تغذیه خود در مدرسه اهمیت بدهند و ازمصرف مواد خوراکی کم ارزش مانند چیپس و پفک خودداری کنند، برای میان وعده از لقمه ‌های خانگی یا میوه استفاده کنند، اگر مواد خوراکی میان وعده را از بوفه مدرسه تهیه می‌کنند، مواد خوراکی‌ای را بخرند که دارای بسته بندی، مهر استاندارد و نشانی محل کارخانه باشد، از فروشندگان دوره‌گرد اطراف مدرسه خوراکی نخرند.صبح‌ها قبل ازرفتن به مدرسه،حتماًصبحانه بخورند تا برای فراگیری درس‌ها انرژی کافی داشته باشند.کودکان و نوجوانان سرمایه بزرگ انسانی وآینده سازان کشورهستندپس کودکان سالم امروز پایه گذارجامعه سالم فرداخواهندبود

فهرست مطالب
چکیده ۲
مقدمه ۳
متن گزارش ۴
همه شرایط بوفه سالم مدارس؛ از مکان تا مواد غذایی ۴
شرایط بهداشتی بوفه مدارس ۶
مواد خوراکی غیر قابل عرضه در بوفه مدارس ۷
شرایط فضای فیزیکی بوفه در مدارس ۷
شرایط متصدی بوفه ۸
شاداب سازی محیط مدرسه ۸
سلامت محیط مدارس ۹
نتیجه گیری ۱۱
منابع ومآخذ ۱۲


تعداد صفحات : 12 | فرمت فایل : WORD

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود