صفحه اصلی پرسش و پاسخ پشتیبانی تماس با ما
صفحه نخست  » کار آفرینی » دانلود طرح توجیهی تولیدی  »  طرح توجیهی و کارآفرینی احداث شرکت ماکارونی

طرح توجیهی و کارآفرینی احداث شرکت ماکارونی

Plan and Entrepreneurial Company of macaroni

دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی احداث شرکت ماکارونی

بخش اول: کلیات طرح تهیه ماکارونی
مقدمه
مصرف انواع ماکارونی در جهان به دلایل مختلف افزایش یافته و همچنان مصرف آن در ‏حال توسعه می باشد، در راستای تأمین نیاز جامعه و یا حتی در جهت تشویق به مصرف ‏آن، کشورهای صنعتی سرمایه هایی در این راه به کار انداخته و با تبلیغات به خوردن ‏ماکارونی عادت کرده اند. اتخاذ سیاست خود اتکایی در جهت میل به استقلال اقتصادی ‏کشور ایجاب می کند که تولید ماکارونی با استفاده از ماد اولیه داخلی و مطابق طبع و ‏ذائقه مورد نظر مردم کشورمان مورد حمایت قرار گیرد که امکانات جالبی برای تهیه انواع ‏ماکارونی سالم فراهم می نماید. گسترش بهره برداری از ماکارونی برای تولید آن ضمن ‏اینکه گام مهمی در جهت توسعه کشاورزی از نظر مواد اولیه و حمایت از زارعین کشور ‏می باشد فرآورده حاصله نسبت به ماکارونی های موجود در استان از ارزش غذایی ‏بالاتری برخوردار می باشد. در حال حاضر واحدهای ماکارونی در نقاط مختلف کشور به ‏ظرفیت اسمی حدود ۱۰ هزار تن در سال در حال بهره برداری است.‏
امید است با بهره برداری از این کارخانه گامی در جهت افزایش تولید و قطع وابستگی ‏برداشته و نیز خدمتی به کشور، مردم و منطقه محسوب می گردد.‏

نتایج آمارگیری صنایع رشته و ماکارونی:‏
گزارش زیر نتایج آمارگیری از کارخانجات رشته ماکارونی سازی ایران می باشد. از ۷۸ ‏کارخانه تهیه رشته و ماکارونی که تماماً خصوصی می باشند تقریباً از صد در صد ‏کارخانجات کشور آمارگیری به عمل آمده است.‏
نتایج آمار گیری به عمل آمده شامل موارد زیر می باشد:‏
تعداد واحدها، وضع مملکت، تعداد پرسنل، میزان مواد اولیه مصرفی عمده و غیر عمده ، ‏مواد شیمیایی و میزان وابستگی آنها، میزان فرآورده های تولیدی و نیز اشکالات تهیه مواد ‏بسته بندی و اشکالات تولیدی( شامل اشکالات فنی کمبود قطعات یدکی) با بررسی که ‏در مورد اشکالات اساسی کارخانجات به عمل آمده و می توان نتیجه گرفت که در زمینه ‏مواد اولیه بیته بندی و تولیدی اشکال اساسی وجود دارد.‏
ظرفیت اسمی کارگاههای ماکارونی طبق مواد موجود در گرمخانه‌ها که محاسبه شده ‏حدود ۹۶۰۰۰۰ تن در سال به ازاء هشت ساعت کار روزانه بدست آمده است.‏
وابستگی ماشین آلات در خط تولید ماکارونی نداریم و دستگاههای تولیدی واحد ‏ماکارونی در کارخانجات تولیدی میکرون‌ (نور افشان) ، بهنام ، فرهمند و‎…‎‏ ساخته ‏میشود و توسط متخصصان کارخانجات سازنده در محل نصب می گردد.‏
‏۱ـ تعداد واحدها وضع مالکیت بصورت در صد کارخانجات بر مبنای تعداد در کل و ‏همچنین تعداد کارکنان مطابق جدول زیر مشخص می گردد.‏


تعداد صفحات : 60 | فرمت فایل : WORD

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود





هشتگ : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,